Vi har en robust prosess p plass for sikre installasjoner

Smart Meter

canada goose dunjakke Hvor trygg er utlpsfristen for smart meter? Rapporten spr om rushet til mte det frer til potensielt farlige feil, etter at vi avslrte eksklusive offisielle tall som viste at i 2017 var det hundrevis av hendelser etter smart meterinstallasjoner som ble ansett som alvorlig for bli rapportert til HMS. Vi mtte Jacques Canada Goose UK site Kleynhans, en First Utility kunde som hadde en gasslekkasje etter en installasjon av Calgary Siemens. Og discover here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge en smart meterinstallatr fortalte oss at han var bekymret for en feilaktig montrealmler installert av EDF, og hans tro p at lsningen satt p plass av selskapet var utilstrekkelig. canada goose dunjakke

canada goose norge EDF Energierklring: canada goose norge

canada goose i norge Energi er forpliktet til det smarte mleprogrammet, det er en nkkelbutikk for prioritet for vr virksomhet, og vi tror at det er i Canada’s beste interesser. canada goose i norge

canada goose importr norge I en hvilken som helst frist, er helse og sikkerhet for vre kunder og operatrer vr frste prioritet. Vi har en robust prosess p plass for sikre installasjoner av smarte Canada er ferdigstilt til Canada’s hyest mulige standard. Alle installatrer fr teknisk trening og utstyr av hy kvalitet, og deres arbeid gr under regelmessige kvalitets- og forsikringssjekker. canada goose importr norge

canada goose outlet norge ogs dele informasjon regelmessig med vre installasjonspartnere og andre, for sikre at industrien er bred, og kan ns. uttalelse: canada goose outlet norge

setter helse og sikkerhet p selve fronten offisielle av hva vi gjr og har en null skade kultur i alle vre virksomheter. Vi beklager en feil av ingeniren i dette tilfellet frte til denne hendelsen; Vi tar dette veldig serist. Ingeniren fulgte ikke riktig prosedyre, og det ble truffet tiltak som et resultat.

canada goose salg Vre ingenirer gjennomfrer et omfattende 16 ukers treningsprogram, bde i klasserommet og p feltet, og er akkreditert til nasjonalt anerkjente standarder. Nr de er kvalifiserte, fr ingenirer igangvrende utdanning, veiledning og veiledning, s vel som kvalitetskontrollskontroller og revisjoner av arbeidet deres. Utility statement: canada goose salg

canada goose norge nettbutikk ekte Vi vil gjerne gjenta vre oppriktige unnskyldninger til hr. Kleynhans. Vi tar sikte p null sikkerhetsproblemer, s vi var bekymret da hr. Kleynhans rapporterte sin erfaring til oss i fjor og straks gjennomfrt en full underskelse med vr installasjonspartner Siemens med beredskapsaksjonen for den aktuelle ingeniren. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke Problem som dette er en for mange, men vi vil gjerne forsikre vre kunder om at vi insisterer p streng opplring og akkreditering av ingenirer som installerer mlere p vre vegne. Siemens har en lang historie og gode resultater i dette feltet, og dette eksemplet har blitt brukt som en leksjon for alle ingenirer. Energi GB-erklring: canada goose jakke

canada goose norge forhandler utrulling av smarte mlere gjr Storbritannia hjem tryggere. Det var frste gang vi hadde et landsdekkende program som kontrollerte sikkerheten til gass og elektrisitet i alle vre hjem. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk meter installatrer har flagget opp nesten 300 000 eksisterende problemer som farlige ledninger og sikringsbokser, eller til og med feil kjeler. Mange av disse feilene var potensielt livstruende og ville ikke ha blitt plukket opp hvis ikke for smart meterinstallatrer. canada goose norge nettbutikk

canada goose jakke oslo er opplrt til en meget hy standard i opptil to r fr de er klare til passe klare mlere. De mottar veiledning og mter regelmessige sjekker p jobben for sikre at standarder blir til stede. BBC er ikke ansvarlig for Canada online innhold av eksterne nettsteder. Les om vr tilnrming til eksterne nettbutikk gjennomgang canada goose jakke oslo.