Det besto av kraftig redigert utdrag fra det som opprinnelig

Kessler Intervju Setter Spotlight P Slik Dekker Racistiske Utsikter

canada goose outlet Sndag ‘s’ Unite the Right 2 ‘rally over fra The White House var en byste, da bare et par dusin gtt opp. Men opprret mot NPR over sin dekning som frer opp til Canada Niagara faller hendelsen vil trolig leve i lang tid. canada goose outlet

P fredag ??sendte morgenutgaven et nesten syv minutters intervju med Jason Kessler. Han arrangerte rallyet og forgjengeren for et r siden i Charlottesville, Va., Da en hvit supremacist kjrte en bil gjennom en mengde motprotestere, drepte en dd Heather Heyer og skadet dusinvis.

canada goose jakke herre Fredagens intervju, utfrt av Noel King, provoserte yeblikkelig opprr mot de som protesterte mot (sammenfattende bredt her) hva de sa var NPR som ga en ‘plattform’ for Kessler for fremme sin rasistiske dagsorden. ble delt. Tapt canada goose outlet i kritikken (her er en Washington Post-meningsdel, et ThinkProgress-stykke og The New York Times-rapport om skriket), var de mange som sa intervjuet var penbarende. canada goose jakke herre

Racisme og anti-semitisme er motstridende og skadelige trosretninger som fr valuta i dette landets stadig mer polariserte milj. S hvordan skal en nyhetsorganisasjon som nr en bred snude av den amerikanske canada goose-butikken, ikke-offentlig, behandle de som uttaler disse tankene?

Det er en sterk deling i visninger her. De som har klaget, sier NPR, burde ikke ha intervjuet Kessler, periode fordi hans synspunkt er sttende og det gir oksygen til sin sak. Andre hevder at det er viktig til tider og med den rette konteksten for hre noen i sine egne offensive ord, og at de fleste som hrer disse ordene, vil gjenkjenne hatesprket for hva det er.

canada goose jakke dame Terence Samuel, nestleder i NPR, fortalte The Times: ‘Jeg synes det er viktig for oss dekke ras og rasisme, og helt rlig, hvis du skal gjre det, m du snakke med racister,’ han sa. Kontrast det til Charlottesville-koalisjonen mot anti-racisme, som sier at de vil nekte gi intervjuer til et hvilket som helst intervju med hvite supremacister. For Canada Goose klr uk et lignende poeng / motspill p disse visninger om dekning hyre wing extremisme postet av Columbia Journalism Review. canada goose jakke dame

canada goose victoria NPR s ml Ingen ville vre uenig med Samuel at rasisme m dekkes. Sprsmlet er hvordan. canada goose victoria

NPR har vrt nede i denne banen fr. For nesten to r siden sendte Morning Edition utdrag av et intervju med tidligere Ku Klux Klan-leder David Duke; I november 2016 sendte det et intervju med den hvite nasjonalist Richard Spencer. Klagerne var like.

I de nesten to rene siden har dette landet sett en kning i penbart rasistisk flelse; Den frste Charlottesville-marsjen var en manifestasjon. NPR, i min estimat, ble fanget flatfotet av volden i Charlottesville. rally.

Noen av de som var opprrt savnet at NPR ikke bare droppet Kessler-intervjuet i fredagens program uten kontekst. Det var et element i om et dusin historier p tvers av alle NPR-showene som gr fram til helgen. av de som ble skadet av hendelsene i Charlottesville, og de som ble klemt med etterflgeren, ble tildelt langt mer tid enn Kessler.

Blant andre historier i forrige uke p Morning Edition var to stykker fokusert p Heyer (en bevegelig funksjon om hennes mor Susan Bro og en historiekorps minne av Bro og Heyers kollega) og et intervju med Charlottesvilles nylig valgte borgmester, den frste svarte kvinne for holde innlegget. Uken startet med et intervju med Vegas Tenold, en journalist som tilbrakte flere r innebygd med hvite nasjonalistiske grupper.

canada goose norge Jeg spurte Kenya Young, den skuespillerende produsenten av Morning Edition, hvordan intervjuet kom. Ved sette sammen ukens lange fortelling sa hun: ‘Mitt strste ml var finne tegnene til denne historien,’ og Kessler var der den startet. canada goose norge

canada goose herre Det var debatt i NPR-nyhetssalongen om Kessler var den rette personen til intervju, sa Young. ‘Han er faktisk ikke s sentral for denne bevegelsen lenger.’ Men han organiserte ogs samlingene, sa hun, s p andre mter, ‘Han senterfront og bakside.’ canada goose herre

Nr Charlottesville skjedde, sa Young, ‘for mange,’ det gikk ut av butikken i nrheten av meg. ‘ Snakkes p fredag, fr helgensarrangementene, sa hun: ‘Vi er n i et rom hvor det er planlagt, det skjer.’ NPR-lyttere, sa hun, ‘kommer til se disse menneskene p sndag, og jeg flte at det var vr plikt si en stemme til det de s.’

canada goose trillium Young sa at formlet med intervjuet var ’tillater folk hre hva lederen av slike grupper mener og tror.’ canada goose trillium

canada goose Dermed fullfrte det sitt ml. Kessler snakket om hvitt klage og spredte diskrediterte teorier om racial IQs. canada goose

(De fleste) biler kjrer ikke selv

P fredag ??viste en NPR-tweet (citerer fortalt fra historien den knytter seg til) for en del: ‘For et r siden ble en bil rammet inn i telleren demonstranter under en voldsom hvit nasjonalistisk rally i Charlottesville. Aktivisten Heather Heyer ble drept.’

Mange ropte med rette NPR for den passive stemmen, tilsynelatende skylden til volden p canada goose outlet-bilen i stedet for sjfren. En mye bedre formulering ville ha vrt slik Kessler-intervjuet ble introdusert: ‘En hvit supremacist kjrte en bil gjennom en mengde motprotestere.’ Det er enkelt, direkte og nyaktig.

canada goose victoria parka Selvflgelig, for de som flger disse gruppene tett, er disse synspunktene ikke nye. Baltimore aktivist DeRay Mckesson var en av de hyt kritiske av intervjuet. Han tweeted: ‘Jason Kessler blir gitt et intervju p NPR som om hvit overherredmme er en legitim politisk posisjon, er en pminnelse om at mange av de (hvite) menneskene som tar avgjrelser i media ikke fler seg pvirket av noe av det, er det heller underholdning eller ‘nyheter’ til den treffer drstokken. ‘ canada goose victoria parka

King reagerte p lignende klager via en tweet av seg selv. ‘Jeg’ er en biracial kvinne. Vre Canada Executive Producer er en svart kvinne. Jeg forstr at du ikke likte dette intervjuet, jeg forstr hvorfor, men Morning Edition er et spesielt mangfoldig lag som tenkte lenge og hardt fr det ble sendt. ‘

Men det er legitimt stille sprsml til hvem intervjuet var for, siden mange av fargene, spesielt, er ganske kjent med rasismen manifestert i disse synspunktene.

canada goose dame Jeg spurte Young om canada-goose-jakker svare. ‘En del av lytterne, jeg vil si at en slank del av vre lyttere’ er kjent med disse synspunktene, sa hun. I 2016 endte mange mennesker med bli sjokkert over hre noen av tingene de hrte og trodde ikke at noen av disse tankene eksisterte. P samme mte sa hun, med Charlottesville. Og jeg tror det er ‘ er fortsatt en stor del av folk som tror at ledere av organisasjoner, Jason Kesslers folk, fortsatt ruller rundt i hetter og laken. Og de gjr det ikke. De er i vre nabolag, de er i vre skoler, han er en utdannet av University of Virginia. Jeg tror at oppfatningen av hvem tror hva han mener, for vr typiske lytter, er sannsynligvis svrt skjevt. ‘ canada goose dame

canada goose salg Intervju gjennomfring I motsetning til de som er ulykkelige, kan jeg ikke se et intervju hvor en journalist presser tilbake som en automatisk ‘plattform.’ Det er ikke en uformidlet Facebook-side eller et livsstrm av rallyet. Dette var en rett ut intervju, ferdig tirsdag dager fr luften, s NPR hadde tid til vurdere hvordan det skulle hndteres. Det besto av kraftig redigert utdrag fra det som opprinnelig var nesten en times lang samtale. Og det var ikke noe forslag om at dette bare var et annet alternativ, legitimt synspunkt: Konge introduserte hva Kessler skulle si med en opplysning om at det ville vre ‘rasistisk og sttende’. canada goose salg

Men hvis NPR flte (som det gjorde) at hringen fra Kessler var avgjrende for fortelle historien, kunne den ha nrmet seg dette p noen forskjellige mter; intervjuer ham (i det valgte formatet) var bare en. En annen som NPR ga alvorlig hensyn til og da avvist ville ha vrt oppsummere sine synspunkter i et rapportert stykke, ved hjelp av klipp fra intervjuet og vevde dem til en rapport. NPRs nyhetsmagasiner har flyttet seg fra det formatet de siste mnedene til fordel for direkte intervjuer. (Jeg har tidligere skrevet at jeg tror at NPR er overusing intervjuformatet.)

canada goose jakker dame Jeg tror ikke det var et intervju p en gang, men jeg avventer ikke automatisk NPRs beslutning om gjre det. Sarah Gilbert, NPRs visepresident for nyhetsprogrammering, sa til meg: ‘Noen ganger velger du klipp fra et intervju og deretter skrive gjennom med kopi er en nyttig teknikk nr en intervjuet har en spesielt kompleks melding som krever forklarende kommentarer hele tiden. Kesslers melding var ganske tydelig. ‘ canada goose jakker dame

canada goose jakker herre Utilsiktet falsk ekvivalens p grunn av en feil canada goose jakker herre

canada goose jakke Nr han introduserer et 29. juli intervju med en lrer som studerer ekstreme rettgrupper, sa gjestesjef Renee Montagne: ‘Og s ble en bil rammet inn i en mengde venstreflyaktivister og drepte en, Heather Heyer.’ Flere lyttere, inkludert en innbygger fra Charlottesville, utfordret karakteristikk av motprotesterne som ‘venstreflyaktivister’, og noterte at mange som var der, ikke ville identifisere seg som noe annet enn borgere som motsatte seg bigotry og hat. canada goose jakke

Montagne fortalte meg, ‘Dette er min feil. Jeg nsket strmline sprket og tydelig plukket feil en av de to mulige beskrivelsene til de fredelige, antirasistiske motprotesterne,’ sa hun. (Introduksjonen opprinnelig kalte Heyer en ‘venstreflyaktivist’ og andre i mars ‘motprotestere’.) Jeg forstr hvorfor lytterne som skrev innvendte. NPR br korrigere historien.