‘Nr jeg gikk i vancouver, var jeg en liten gutt, jeg liker

En jobb setter ham i Washingtons kraftverk

canada goose importr norge Diversifisering er en grunnleggende tenet av Canada investing. Brent Sullivan har smart brukt det p hans levebrd. canada goose importr norge

canada goose outlet norge Den 36 r gamle eierskapet eier en headhunting-bedrift som betjener Capitol Hill som grosses nesten $ 500 000 i ret. canada goose outlet norge

canada goose i norge Han leverer ved til et dusin restauranter og mer enn 150 innbyggere rundt Washington som bringer 150 000 dollar i omsetning i ret. Det handler om like variert som du kan f. canada goose i norge

Sullivan har til og med en langsiktig eiendomsmegling. Han eier flere boligeiendommer p Canada Goose outlet i New York Hill som bryter selv fabrikken etter gjeld og utgifter, men br representere en verdifull ressurs nr han er i pensjonsmodus noen f tir fra n.

Den scrappy University of Richmond uteksaminert sa han tjener mer enn $ 350.000 i inntektene fra hans ulike forsk. Han representerer en butikk i nrheten av meg raseri av jomfrueinstruktrer som ikke gjr det til vre den smarteste personen i rommet, men slipper ut en vei til suksess.

Jeg er ikke rak, men jeg ser meg selv i noen av Sullivans egenskaper: Ikke bra p noe, men ganske bra p nok ting. Ikke strlende (han var en B-student), men smart nok til f av.

Og vi deler begge en viss scrappiness:

‘Nr du ser muligheter, har du ftt Toronto for f mest mulig ut av det,’ sa Sullivan, som sverger han hadde 74 jobbintervjuer over kaffe fr han snagde et lavt niv Personlig jobb i kongressen. Hans far drev et fengsel, og moren hans var en barnehage lrer.

‘Begge mine vurderinger har foreldre hy arbeidsetikk,’ sa han. ‘Nr jeg gikk i vancouver, var jeg en liten gutt, jeg liker ikke bli skitten. En gentleman opp gata spurte meg om sl grenen hans en dag. Jeg gjorde. Han ga meg $ 10 og jeg har jobbet helt siden. ‘

canada goose jakke Som mange av oss, elsker Sullivan f lnn. Men han er sin egen sjef. canada goose jakke

canada goose norge nettbutikk ‘Evnen til g ut canada-goose-jakker og f en solid jobb og bli godt kompensert for det er noe jeg alltid har elsket,’ sa han. ‘Hvis jeg ser en mulighet, og jeg kan gi verdi, utfrer du planen og blir betalt. Det er min canada goose outlet type modell: Bygg og lever.’ canada goose norge nettbutikk

canada goose norge forhandler Han ble uteksaminert fra Richmond i 2004 med null gjeld, takket vre noen stipendpenger, besparelser fra en landskapsvirksomhet og AmeriCorps, som kutter en sjekk til hgskolen i bytte for en elevs fellesskapstjeneste. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk ekte Hvis tiden p bakken skal falle fra hverandre. Eller hvis en konkurrent skal komme inn og overvelde ham, har Brent Sullivan sin Plan B: Det er brensel. (Evelyn Hockstein / For The Washington Post) canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose salg Sullivan hoppet deretter inn i en rekke jobber som gikk fra drive en kongresskampanje til jobbe ved Multiple Sclerosis Society i New York, og deretter Leukemia Lymfomforeningen i Manhattan. canada goose salg

canada goose norge Han tjente $ 40,000 i ret fra 2005 til 2007, men han var en ung profesjonell som bor i New York. han mtte et tverrsnitt av vellykkede mennesker som kjrte maraton og lp for hjelpe med samle inn penger til Leukemia lymfomforeningen. canada goose norge

‘Prv leve p $ 40,000 i ret i New York City,’ sa han. ‘Prv danse smarte og vakre kvinner p $ 40.000 i ret.’

[Mt Carlyle-gruppen s $ 174 milliarder mann]

canada goose dunjakke Han flyttet til Houston i 2007 og jobbet for et stort helsefirma for de neste fire plussrene, tjene gode penger, reise over hele landet og glad levere til medisinske sentre. Han dro etter at selskapet ble anskaffet av et strre firma. canada goose dunjakke

Sullivan dro tilbake til Washington fordi han nsket jobbe i politikken, som er ‘det eneste stedet som takler store problemer.’

canada goose jakke oslo Det var da han gikk gjennom 74 kaffe, som kulminerte i et mte med to seniorpolitiske medarbeidere p kontoret til hyttalerne i huset. De spredte sitt rsum canada goose jakke oslo.