Denne strukturelle tilpasningen gjr det vanskelig forhindre

Shanghai-aksjene setter seg p konomi bekymringer

SHANGHAI (Reuters) Tviler om den globale konomien og Kina Strenge innenlandske eiendomsreguleringer vil sannsynligvis sende Shanghai-aksjer lavere innen rsskiftet, overskygging av sterke inntekter, viser en Reuters-underskelse p torsdag.

canada goose dunjakke Mens det representerer en reversering av forventningene til Canada, har sterke gevinster sett i tidligere underskelser vist at medianprognosene fra den siste underskelsen viste at indeksen sannsynligvis ville hoppe tilbake til 2.950 poeng ved midten av neste r. canada goose dunjakke

canada goose billig Til tross for ha registrert den sterkeste veksten blant store konomier i r, har kinesiske aksjer vrt verdens verste artister, som faller over 20 prosent hittil. canada goose billig

canada goose salg det globale konomiske utvinningen p et svrt vanskelig tidspunkt og som stimuleringspolitikk sliter av, forventer markedet at Shanghai-aksjene vil ske etter en bunn igjen, sa Wen Lijun, analytiker hos Nanjing Securities. canada goose salg

canada goose importr norge I avstemningen gjennomfrt i mars, s var indeksen n 3,550 poeng ved rsskiftet. I juni revidert de at Quebec forutsetter 2,700 poeng. canada goose importr norge

canada goose i norge Kina lager, som steg 80 prosent i fjor, er generelt volatile p grunn av det store antallet spekulative detaljhandel investorer, som utgjr tre fjerdedeler canada goose outlet av omsetningen. canada goose i norge

Shanghai aksjer doblet s mye som 30 prosent tidligere i r, da Beijing tok tak i landet for begrense landet rdt eiendomsmegling og stramme likviditeten ved godkjenne en rekke store tilbud og innsamlinger fra store banker.

canada goose norge nettbutikk Analytikere var for det meste bearish p markedsutsiktene for resten av ret, til tross for at kinesiske brsnoterte selskaper rapporterte et 41 prosent hopp i deres samlede nettoresultat i frste halvr. canada goose norge nettbutikk

canada goose outlet norge Bare 5 av de tolv respondentene trodde markedet hadde tratt. canada goose outlet norge

2011 LSER BRIGHTER Underskelsen ble gjennomfrt i stor grad fr Kina annonserte sterk industriproduksjon og investeringsstall for august, men analytikere sa bekymringer fortsatt lingered over om global global svakhet kan f stor innvirkning p eksporten.

canada goose jakke Analytikere var mer bullish p utsiktene for 2011, med alt annet enn tre av de 12 analytikerne spurte at kinesiske aksjer ville stige fra dagens niv neste r. canada goose jakke

canada goose jakke oslo Medianprognosen er at kinesiske aksjer skal handle p 2.950 mark ved midten av neste r, opp 13 prosent fra dagens niv, da helsen til den globale konomien blir tydeligere og investorene blir mer sikre p at Beijing kontrollerer eiendomsmarkedet vil lette. canada goose jakke oslo

indeksen har liten plass til stige mot svarte fredag ??salg bakgrunn av den alvorlige eiendomspolitikken, men de lave verdsettelsene av store aksjekapitalene er en stttende faktor fremover, sier analytiker hos Cinda Securities i Beijing, Huang Xiangbin.

canada goose norge Noen analytikere var imidlertid mer positive p utsiktene for kinesiske aksjer p kort sikt, med noen forutsigbare gevinster p 12 30 prosent innen utgangen av dette ret. canada goose norge

canada goose norge forhandler konomi er definitivt opprettholde rask vekst. Mens Kina styrker kontrollen av eiendomspolitikken, ker regjeringen ogs nye nye nringer. Denne strukturelle tilpasningen gjr det vanskelig forhindre en opptrinn, sa Chen Shaodan, analytiker ved China Development Bank Securities i Beijing. canada goose norge forhandler

Tilleggsrapportering av David Lin og ytterligere valg av canada-goose-jakker Bangalore polling Unit; Redigering av Jason Subler og Jon Loades Carter.