Det er ogs en kjrende, sjelfull undertone i dem, levert med

Et rootsmusikkoffer

canada goose jakker canada-goose-jakker herre I reggaes verden er det ‘rtter musikk’ og ‘dancehall musikk’. Dancehall musikk er som det hres ut, populr musikk for f deg opp og danse. Ingen melding ndvendig. Mens rtter musikk graver inn i livet, kan kunstneren avslre problemer og ndelige forsk og av og til leverer en melding om hp og inspirasjon. Og selv om han har lang tid siden kaste sin egen utelukkende Hasidic reggae-identitet, har han fortsatt gjre det som er i hovedsak flott dancehallmusikk med en underliggende melding som er til n. canada goose jakker herre

canada goose jakke dame Matisyahu ‘s nye album, Akeda, er nesten ren rdmusikk, med en liten danshall som er sprinkled i blandingen. Det er Canada Goose Outlet Washington DC, et album du legger p nr du trenger komme deg unna eller lukk dren til dren og bare spar tilbake, blt i musikken. Hvis hans tidligere album, Spark Seeker, var som et gledelig steg i mosh-putten p Red Rocks p en solrik dag, er Akeda alt p bakken, som en langsom spasertur gjennom ensomme gater tidlig om morgenen eller om natten, slik at man fr en ‘ s tanker churn med hvert trinn. Det er musikk som kommer fra innsiden, og det gjr at du fler deg renset i lytten. canada goose jakke dame

canada goose norge I alle hans studioalbum har Matisyahu Canada gjort et kjennemerk av dristig kreativitet, og har vist en unik evne til integrere ulike musikalske pvirkninger i hans lyd. Han spiller aldri det trygt. Hvert album er en ny musikalsk og ndelig utforskning; og p grunn av dette har han noen ganger skuffet sine mer genrerte fans som har en tendens til furu over de ‘gode gamle dager’ da han syntes vre en reggae superstjerne og jdisk ikon. Men ingen sann kunstner kan leve i en boks, noe som helst enn hver fan av en periode i en kunstners liv kan flge med p dem til slutt. Til slutt skaper kunstneren for de som kan hre den dypere melodien, forandre og utvikle seg gjennom hver periode, samme melodi som haunter dem og m leveres fra innsiden. canada goose norge

canada goose victoria parka Akeda er den typen album som en kunstner lager nr det ikke er noe annet kreativt valg, men skru seg ut p innsiden, skrape innsiden og avslre alt som er r. Tidligere album begynner fle seg som masker og en byrde; vellykkede samarbeid med store produsenter med sin egen visjon om at musikken begynner henge som en vekt rundt en kunstneres hals. Noe inni chafes ved alle de sm innblandingene i musikken, p add-ons som noen ganger jobber… og noen ganger ikke. Til slutt er det ikke annet valg enn ta tilbake kontrollen og se etter den opprinnelige renheten blant alle de statiske. Denne impulsen er det som gjr Akeda Matisyahu s mest selvreflekterende Canada Goose Outlet i Toronto og rent opptatt album. canada goose victoria parka

canada goose jakke herre Som Marvin Gaye s radikalt eksperimentelle Hva skjer i 1971, bryter Akeda alle konvensjonelle regler og avslrer musikken bak opptegneren. En musikalsk musiker, Matisyahu, ser ofte ut til synge i en julekonsert med venner, eller i et lite, rykfylt sted som prver f en liten mengde til et spor som han fler i yeblikket. Mange sanger p Akeda har en kvalitet som minner om de mange flotte Bob Marley-sangene som gr tapt midt i anthems og ‘strste hits’. Matisyahu respekterer musikken og er ikke redd for la en sang finne sin egen Canada Goose Outlet England mte. Ikke slaver av til fengende kroker og avstr, mange sanger p Akeda vokser og pner seg organisk p nye og uventede mter, som livet gr de og falle ned og komme seg opp igjen, og noen ganger finner de at de kan sveve. Det er ogs en kjrende, sjelfull undertone i dem, levert med en lett berring og en penbar fryd i utleie musikken er hva den vil vre uavhengig av forventninger til fansen. canada goose jakke herre

canada goose Sammenligner den beste musikken fra 1970-tallet (og noen ganger 80-tallet), Akeda er et album med enkle, amblingerte rytmer, sjelfulle og lette tekster, og merkelig lekne effekter, hornhopping i Canada uventede yeblikk for lette stemningen helt fornyelse og gjenopplive den gode lyden fra fortiden. Det frste sporet, ‘reservoaret’, er den perfekte tonesenseren for albumet, med Dylan esque g gjennom en rekke edgy, smertefulle flelser, full av kamp og bygging til sin egen defiant takknemlighet. S, i ‘Watch the Walls Melt Down’, en kontrastfylt meditativ og triumferende sang, oppnr Matisyahu en annen strlende musikalsk fusjon, skapt av like komplekse, ukompliserte flelser som ser livet ditt falle fra hverandre, og krever nesten deleggelsen, slik at du kan begynne gjenoppbygge. Struggles med indre demoner og ensomhet konkurrerer med en like sterk vilje til elske og stige fra asken i mange sanger, som ‘Hindringer’ og ‘Hard Way’ (en personlig favoritt p albumet). Disse temaene er ikke nye for Akeda, men tar en mye mer personlig og skarp tone i den. Og likevel, selv om albumet hovder inn p nye steder musikalsk, og nr det gjelder kjpe Canada, er det fortsatt bygget p grunnlaget for Matisyahus tidligere arbeid og tidlige pvirkninger. For de fansen som Den nye sangen, ‘Black Heart’, er kanskje den mest modne flelsesreggaen i Matisyahu-katalogen, og har alle muligheter til en reggae-klassiker. P samme mte er den opplftende hymne ‘Champion’ vil glede s mye som sprsmlet og reflekterende, ‘Confidence,’ med sin enkle reggae pop og beat. canada goose

canada goose herre Men under alle stiltyper, som frer dette svrt personlige ‘rtteralbumet’, er ideen om ofre. I den jdiske tradisjonen er Akeda en referanse til Isaks ‘bindende’ p offerets bunke bundet av sin far, Abraham, i samsvar med Guds befaling. Men i motsetning til jdedomens tradisjonelle vekt p Abrahams store tro og Belnningen for den troen, Matisyahu s Akeda er en utforskning av den store ‘tollen’, slik trosretninger tar p seg ens liv. Enten blir man kalt til vre en kunstner eller en ndelig tjener som Abraham, om man er drevet til flg den krevende Canada Goose fabrikkutsalg av en mus eller en canada goose outlet s Gud, det er ikke noe lfte om perfekt lykke, ikke et perfekt liv for samtalen, selv om man lykkes med flge den. alt, hva skjedde med Abrahams forhold til sin snn og kona etter akeda? Noen jdiske tradisjoner forteller om tragedien i etterkjenningen. Kanskje det er det som virkelig ble ofret i hans kommende Guds befaling. Ofte gjr vi det vi m, drevet av samtalen fra innsiden, men det er ikke alltid pent. Matisyahu s Akeda er i siste instans en Kierkegaardian kontemplasjon i etterkant av denne trosretningen, svare p det guddommelige kallet, ayeka? ‘Hvor er du?’ Og hvordan det er mulig finne trst, og til og med en flelse av helhet blant brokheten av ofre canada goose herre.